Routebeschrijving naar
Lancelot


Naar de Routebeschrijving
Lancelot-telecom-logo

Lancelot Telecom

Routebeschrijving naar
Lancelot

Lancelot is gevestigd in het kantoorgebouw gelegen aan de Dorpsstraat in Bunnik. Vanwege de ligging en het nabij gelegen treinstation (Station Bunnik) is Lancelot zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar.

Openbaar Vervoer

Om met behulp van het openbaar vervoer een bezoek te brengen bij Lancelot, raden wij u aan om naar Utrecht centraal station te reizen. Vanaf NS Station Utrecht kunt u de stoptrein richting Rhenen nemen. U stapt uit bij de tweede halte van deze trein (Station Bunnik). Vanaf het station is het +/- 10 minuten lopen naar het het kantoorgebouw. Loop vanaf het Stationsplein in oostelijke richting naar de Groeneweg. Loop met de richting / bocht mee de Groeneweg uit. Steek de kruising over waarna de Groeneweg uitloopt in de Dorpsstraat. Als het goed is loopt u langs het winkelgebied van Bunnik (als het goed is loopt u langs de Kruidvat). Loop naar het einde van de Dorpsstraat waarna u ons kantoor aan de rechterzijde (Dorpsstraat 1B) heeft bereikt.

Auto

Als u met de auto een bezoek wilt brengen aan Lancelot raden wij u aan de volgende route te nemen: Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf, bij het tweede verkeerslicht rechtsaf de "Schoudermantel" in. De "Schoudermantel" loopt uit in de Stationsweg. Rij deze uit tot aan de stoplichten bij de kruising: Dorpsstraat/Molenweg. (Als het goed is kunt u vanaf de kruising het winkelgebied van Bunnik zien met onder andere de Kruidvat). Ga hier rechtsaf de "Dorpsstraat in". Rij naar het einde van de Dorpsstraat waarna u ons kantoor aan de rechterzijde (Dorpsstraat 1B) heeft bereikt.

Adres

Lancelot Telecom
Dorpsstraat 1b
3981 EA  Bunnik
Nederland

Plattegrond


lancelot-telecom Logo